50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!

ΑΠΟ ΤΟ 1969 ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ SIMSON ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
ΣΤΟ 2019 ΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΠΑΡΧΙΑ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ).

Λογότυπο minimoto.gr
Koytiadelivery.gr logo small

Πατήστε εδώ για να δείτε την ιστορία μας..

Κος Γιώργος 72/χρονος εν ενεργεία μοτοσυκλετιστης… ..μας λέει για το πρώτο συνεργείο Simson στον Κορυδαλλό, όπου έκανε τα πρώτα δικά του Service. Λήμνου 56 θυμάται, στην αυλή ενός χαμόσπιτου κάτω από μια κληματαριά, με ένα ξύλινο πάγκο και σαν αποθήκη μερικών εργαλείων μια παροπλισμένη τουαλέτα 1.20 x 2 μέτρα. Ο Κωστάκης εκεί έφτιαχνε τα πρώτα Simson και παρακαλούσε τον πατέρα του να του δώσει το μέσα δωμάτιο του σπιτιού για συνεργείο, άδικα όμως … Ένα πρωινό που έλειπε ο πατέρας του, το γκρέμισε με κάτι φίλους του και το έστησε συνεργείο την ίδια μέρα, με μεγάλη είσοδο και διαστάσεις 4 x 4 μέτρα.
Για επιπλέον έσοδα κάθε Κυριακή ήταν στο μοναστηράκι, όπου ήταν φόβος και ο τρόμος για τους ανταγωνιστές του σε θέμα ποιότητας. Έπαιρνε σαραβαλάκια απ’τον Ο.Δ.Δ.Υ. και τα έκανε λουλούδια. Όλα αυτά γύρο στο 1969, κάπου στα 15 του τότε ο Κωστάκης, μέχρι που τον πήρανε φαντάρο το 72 σαν μηχανικό δικύκλων στην Ε.Σ.Α.Σ.
Πολίτης πλέον το 1974 άνοιξε το πρώτο του μαγαζί 4 x 7 μέτρα, στην Γρηγορίου Λαμπράκη, εμπορία καινούργιων μοτοσυκλετών. Πούλησε το αυτοκίνητο του μια περιουσία για την περίοδο εκείνη, ενώ το είχε πάρει τσάμπα από τον Ο.Δ.Δ.Υ. Τα πρώτα μηχανάκια της έκθεσης ήταν 2 Zundapp και 1 Europino, από την MEBEA ZUNDAPP. Κανένας δεν περίμενε αυτό το μαγαζάκι να επιβιώσει εκείνα τα χρόνια, ειδικά με τον ανταγωνισμό που είχε κοντά του.
Ο μικρός Κωστάκης του 67 μεγάλωσε σαν μηχανικός, ωρίμασε το 79 σαν επιχειρηματίας, αλλά το κατσαβίδι το παράτησε πολύ αργότερα, το 1995 σαν 1ος μηχανικός της εταιρίας Κ.Νομικός.
Την πορεία του μέχρι και σήμερα που μιλάμε την έχουμε δει και θα την βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα.